1249918527_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lauantai-iltana tehtiin kananugetteja ja vihersalaattia. Kävimme katsomassa Brunõn elokuvissa ja ennemmin olisin vaikka katsellut maalin kuivumista seinällä kuin sitä. Mitä sontaa sitä tehdäänkin! Jokatapauksessa illan antimet olivat onneksi paremmat.

Kananugetit

broilerin maustamattomia fileepihvejä

n. 1 dl turkkilaista jugurttia

1 tl suolaa, mustapippuria, broilermaustetta ja currya

panerointiin: voileipäkeksejä ja vehnälesettä

 

Pilko broilerit suupalasen kokoisiksi. Tee marinointikastike ja laita broilerit kannelliseen vuokaan jääkaappiin noin 6-7 tunniksi. Kääntele marinoidut broileripalaset voileipä-vehnäleseseoksessa. Paista uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia ja vielä tämän jälkeen 225 asteessa 10 minuuttia.

 

Tuoresalaatissa oli tällä kertaa salaattimixiä, klementiinejä, tuorekurkkua, tomaattia ja salaattijuustoa, joka oli oliivi-valkosipulimarinadissa. Laitoin salaatin joukkoon salaattijuuston marinadia, josta tuli oiva kastike.