Aamulla vaa'alle hypähtäessäni (ja minäkö muka hypähtäisin, pikemmin tömähdän) paino näyttikin 200 grammaa miinusta siitä, kun vaa'alla viimeksi käväisin. Ei paljoa tiputusta, mutta kuitenkin oikeaan suuntaan mennään.

Aamulla en saanut syödä aamiaista, koska piti olla paastolla, kun käväisin verikokeilla. Tein evääksi sämpylän, koska ajattelin ehtiväni syödä sen vielä ennen koulun aloitusta. Aikaa meni kuitenkin sen verran paljon, että en ehtinyt saatikka muistanut koko sämpylän olemassaoloa ennenkuin tuli koulun lounastauko.. ja silloin minulla olikin jo taas aivan kaamea nälkä. No mikäs ihme, jos nyt on tottunut syömään aamiaisen ja tämän päivän ensimmäisen aterian sain suuhuni vasta vähän ennen kahtatoista. Söin paneerattua kalaa ja kermaviilikastiketta ja uusia perunoita. Lisäksi oli porkkanaraastetta. Mutta voi MIKSI sen pitää olla niin kuivaa??!!! Kotona tehdessäni porkkanaraastetta laitan mukaan ananasta, jotta raaste pehmittyisi. Tässäpä oiva vinkki koulun keittäjille. Lisäksi otin maitoa (hyi mua, vettä vettä sen olla pitää) ja yhden näkkileivän.

Tähän asti mentiin vielä ihan mukavasti kuitenkin, kunnes... Helvetti pääsi valloillensa. En syönyt koulussa enää välipalaa (olin ottanut klementiinin mukaan) ja lähdin kohti kotia vähän ennen neljää aikeenani vielä tehdä terveellistä puuroa. No, mitäpä minä tein kotiin päästyäni? En ainakaan sitä puuroa. Olin kotona vasta kuuden pintaan (koululta on matkaa kotiin noin 20 kilometriä) ja joudun vaihtamaan pitkän matkan linja-autosta paikallisliikenteen bussiin torilla. Mulla oli jo torille saavuttaessa taas nälkä ja odotin malttamattomana, että se bussi tulisi. No eihän se tullut. Täällä kotipaikkakunnalla koulut alkavat vasta huomenna ja se bussivuoro ajetaan vain kouluvuoden aikana. Jouduin siis odottelemaan seuraavaa bussia ja istuessani siinä paahtavan kuumassa auringossa väsähdin täysin. Kotiin saapuessani ei sitten tullut enää puuro mieleen vaan tein taas sämpylän (jotka ovat muuten julmetun isoja) sekä lisäksi söin 2 palaa omar suklaata. Ja 2 suklaapikkuleipää.  Ja lasin ykkösmaitoa. Eipä tullut siinä vaiheessa huonoa omaatuntoa, kun äkkiä oli napansa alle saatava jotain murkinaa. Mutta nyt on.. siis huono omatunto ja aivan valtava ähky. Mitähän tästä tulee???!!!